Generation What? Het Boek!

Wat denkt, doet en voelt onze generatie?

49.379 Vlaamse jongeren deden al mee aan onze enquête over samenleving, relaties, familie, seks, toekomst, werk etc. Onderzoekers van de KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel en de UGent analyseerden onze antwoorden. Lees hun bevindingen vanaf vandaag hier op onze blog.

We hebben ook een boek gemaakt! Met meningen van jongeren en analyses van onderzoekers en met wat onze generatie verdeelt en bijeenbrengt. Het gaat over volwassen worden en werk, relaties en seks, familie en vriendschap, liefde voor België en het buitenland, de samenleving en zelfs over hoeveel tatoeages je hebt of (niet) wilt.

Het volledige rapport van de onderzoekers vind je hier.
Bekijk het boek hier in de reader of download de pdf-versie

 

GW boekje bladzijde